Karriere

Født i Ungarn 1946 i Kecskemét, som for øvrigt i dag er Dansk Kulturby forbindelse.

Som 6 årig optaget på Franz Liszt Musikakademi og gik her til opstanden i 1956  Herefter et lille spring til 1961 til Jysk Musikkonservatorium, hos Ellen Gilberg. 

Fra 1965 erhvervsmusiker. Herfra, kronologisk - masser af oplevelser, hovedsageligt i udlandet med diverse orkestre og Solister.1 år i Afrika, Nigeria, m.m. i 1970-71 herefter ca.1 år med "Royal Strings", herfra akkompagnatør for diverse danske solister (og udenlandske),bl.a.Robertino,3 måneders turne med "Levende Lys", 3 må-neders turne med Levende reklame, (modeshow), Jordomsejlinger 3 gange, en del revyer, herunder  Holstebro, Gilleleje m.m., Firmarevyer. Masser af melodier i denne forbindelse. som jeg har været heldig med.. I samme periode opbygget en "forretning" på selskabsmusik ,som nu i mange år har dannet en betryggende basis for en eksistens som Pianist, bassist, sanger.

I mellemtiden er det blevet til en " Globetrotter-tilværelse " med ajourførte besøg i 161 lande. Jeg er ikke færdig endnu... I dag, som voksen ! - har jeg fået den rutine, der gør mit job til en behagelig udfordring hver gang, uden at jeg behøver at tænke på tekniske eller nodemæssige besvær. Der er stadig mange ideer og  nicher som jeg ikke er færdig med... F.eks. kunne jeg godt tænke mig at arrangere Kormusik.. og andre ting.. Jeg føler ,det vil lykkes successive. For tiden er jeg i gang med flere projekter på én gang - sådan i det stille.. på et tidspunkt håber jeg på at " barsle " med noget som falder i alles smag.